Ta kontakt

Dersom du har et spørsmål du ikke finner svar på gjennom vår side kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Om spørsmålet dreier seg om elbilforsikring bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap slik at du får et godt og konkret svar. Dette er fordi slike spørsmål ofte er individbasert slik som hva som dekkes, skader, egenandeler og mer.

Kontakt

2 + 9 =

Faq

Hva dekker en elbil-forsikring?
En forsikring på elbil dekker normalt varebiler og personbiler opp til en vekt på 3500 kg, men hva som dekkes vil variere ut ifra hva du ønsker. En ansvarsforsikring, som er minsteforsikringen, dekker naturligvis da mindre enn en kaskoforsikring. Som elbil-eier kan du velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kaskoforsikring. I tillegg finnes det en super forsikring hos noen forsikringsselskaper, så her må du finne ut hva som er viktig for deg å dekke.
Hva koster forsikring på elbil?
Elbilforsikringer varierer ut ifra hvor mye du skal ha dekt og fra selskap til selskap. For at du skal sikre deg en god pris bør du derfor innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper. I tillegg bør du sammenligne de ulike avtalene ut ifra hva som dekkes fra vilkårene. Vi laget tjenesten for at du skal slippe å bruke mye tid og energi på å hente inn tilbud hos et og et forsikringsselskap. Her fyller du ut ett skjema, og vil deretter få tilsendt tilbud fra de forsikringsselskapene du ønsker. Du vil altså finne beste forsikring til den beste prisen gjennom vår gratis og uforpliktende tjeneste.

Finn pris på elbilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!