Om oss

Billig elbilforsikring er en tjeneste som er både gratis og helt uforpliktende å benytte seg av. Her vil du kunne raskt innhente mange tilbud på elbilforsikring og deretter kunne sammenligne for å finne det beste tilbudet for deg. I tillegg vil du på siden vår finne mye god informasjon og få oversikt over flere forsikringsselskaper som tilbyr elbilforsikring.

Hvordan fungerer det?

Du fyller ut ett enkelt skjema og vil deretter motta tilbud fra forsikringsselskap du selv velger. I løpet av tre virkedager vil du ha mottatt pristilbud fra valgte forsikringsselskaper og deretter kan du sammenligne for så å velge den beste og billigste elbilforsikringen. Husk å lese gjennom vilkårene i avtalene ettersom disse variere fra avtale til avtale. Hvor mye du får dekt bør veie tyngre enn pris.

Ettersom tjenesten er helt uforpliktende trenger du ikke takke ja til ett av tilbudene du har mottatt. Bruk vår gratis tjeneste i dag så sikrer du deg både beste pris og beste tilbud på markedet.

Hvem er billig elbilforsikring?

Billig elbilforsikring ønsker å hjelpe privatpersoner til å gjøre gode valg for sin privatøkonomi og gjøre prosessen for å skaffe seg forsikring enklere. Det er mange forsikringsselskaper der ute og mange forsikringer å velge mellom. Nettopp derfor har vi laget en god oversikt som vil gjøre det enklere for deg å finne rette forsikring for deg, og det til en god pris.

Hvorfor velge oss?

Gjennom vår tjeneste vil du spare både tid og penger på din elbilforsikring. Her er det bare å fylle ut ett skjema og velge de leverandørene du ønsker å motta tilbud fra. Slik kan du enkelt sammenligne og velge beste tilbud.

Finn pris på elbilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Egenandeler på forsikring

Når man tegner forsikring er det stort sett alltid snakk om en egenandel, i hvert fall når det gjelder boligforsikring og bilforsikring. Hva er disse egenandelene og kan de justeres? Alle som har forsikringer må forholde seg til begrepet egenandel. I bunn...

les mer